Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Super goed medium, je had gelijk mijn dochter is terug gekomen. Nu hopen dat de rest ook uitkomt, dank je.




Ervaring van Sonia met medium Indy   Ervaring van Sonia met medium Indy   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga jij bent de enige die mij zo goed aan voelt ongelofelijk. Alles wat je zeg komt uit. Je bent mijn steun en toe verlaat. Groetjes Peter.




Ervaring van Peter met medium Olga   Ervaring van Peter met medium Olga   Ervaring van Peter geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, je bent ontzettend goed wat jij allemaal zag liggen zonder enig woord uitleg. Je hebt voorspellingen gedaan over de liefde waar meer dan de helft is uitgekomen. Ik probeer je weer te bereiken maar jij bent zo snel weer in gesprek. Veel liefs.




Ervaring van R. met medium Donna   Ervaring van R. met medium Donna   Ervaring van R. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Heel bijzondere dame. Heel anders dan de rest. Heb goed gevoel bij haar.




Ervaring van V met medium Mina   Ervaring van V met medium Mina   Ervaring van V geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah, ik weet niet hoe ik je kan bedanken voor de steun die ik van jou en jouw gidsen krijg rond "mijn moeder". Om te zien hoe het in zo'n korte tijd zo snel gaat is heel zwaar. Niet alleen voor haar, maar ook voor haar kinderen. Lieve Seonah, mijn liefde en dank dat jij jouw gidsen wil vragen om haar te begeleiden in dit geheel en haar kinderen bij wil staan in de zware tijd die komen gaat. Dank je wel, lieve Seonah. Liefs Chantalle.




Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Zeer krachtig medium die je ook veel energie geeft. Je handvatten aanreikt. Tot nu toe is nog alles mij gelukt met jouw hulp. Ik had dat zelf nooit aangedurfd. Het duurt soms lang voordat ik je te pakken krijg, het is het wachten waard. Ik bel je snel weer, Tom.




Ervaring van Tom met medium Mari Elena   Ervaring van Tom met medium Mari Elena   Ervaring van Tom geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne, met jouw fijne stem en prettige vooruitzichten stemde je dit vroege vogeltje zeer tevreden. Dank je Zeer. Veel liefs X.




Ervaring van Roodborstje met medium Sanne   Ervaring van Roodborstje met medium Sanne   Ervaring van Roodborstje geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  Wederom bedankt voor het gesprek Bhartie, je hebt weer super goed ingevoeld en kon de dingen ook plaatsen.




Ervaring van Michael met medium Bhartie   Ervaring van Michael met medium Bhartie   Ervaring van Michael geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Dank je Sanne voor je zeer duidelijke mailconsult. Je weet mij weer op te beuren. Ik kijk uit naar de komende tijd.




Ervaring van Touria met medium Sanne   Ervaring van Touria met medium Sanne   Ervaring van Touria geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Lieve Lisa,

Bedankt dat je er altijd weer bent in een voor mij erg zware periode. Je kaartleggingen zijn telkens zo treffend en herkenbaar. Ook zijn er voorspellingen uitgekomen. Ik hoop dat het wachten voor mij niet lang meer duurt.




Ervaring van Mas met medium Lisa   Ervaring van Mas met medium Lisa   Ervaring van Mas geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga je bent echt super .




Ervaring van Frank met medium Olga   Ervaring van Frank met medium Olga   Ervaring van Frank geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah,je hebt mij weer zo gerust gesteld. ben zo blij dat ik jou gebeld heb heeft mij echt heel goed gedaan,hoop zo dat het allemaal uitkomt dan zou ik je zo dank baar zijn.heel veel liefs en bel je snel.xx Anja.




Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thais, bedankt voor het consult. Super gewoon, geen woorden voor.
Liefs.




Ervaring van Kat met medium Thaiis   Ervaring van Kat met medium Thaiis   Ervaring van Kat geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Altijd fijn om je elke dag weer te spreken, al zo lang al die jaren maanden weken dagen wat kunnen we lachen met elkaar en serieuze gesprekken voeren, je bent een grote steun, jou gave is zo goed en sterk ik kan niemand anders wensen dan jij.
Je gevoel is haarfijn en goed, mensen iedereen Olga bellen want die wijst je de weg op je levenspad ze helpt je in de positieve zin. Bedankt Olgaaaa voor alles.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Bedankt Donna voor de mooie foto reading ,momenteel gaat het goed met mij en het heeft me deugd gedaan om te horen dat jij nog contact ziet liggen , want uit ervaring weet ik dat je straight to the point bent en dat tot hier toe al je voorspellingen al zijn uitgekomen , je bent een toppertje en zelfs meer dan 5 sterren waard .
Liefs A.S.




Ervaring van A.S met medium Donna   Ervaring van A.S met medium Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Zo zeker van haar voorspelling.
Monique is echt overtuigd en duidelijk. Ziet veel zelfs met tijd. Ik hoop dat alles uitkomt xxx
Vidjai.




Ervaring van Vidjai met medium Monique   Ervaring van Vidjai met medium Monique   Ervaring van Vidjai geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Paloma
  Ervaring met medium Paloma
  Paloma heeft bij mij altijd gelijk gehad. Ik was iemand die heel ongeduldig was maar door Paloma's inzicht ben ik op de juiste manieren stappen gaan zetten waardoor ik mijn doelen bereikt. Paloma jij bent echt goed thanks en tot gauw liefs K.




Ervaring van K. met medium Paloma   Ervaring van K. met medium Paloma   Ervaring van K. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Belkrediet was op. Nog eens bedankt . Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Wat een mooie diepgaande reading. Echt geweldig, ben super tevreden.




Ervaring van Bloemmm met medium Valentine   Ervaring van Bloemmm met medium Valentine   Ervaring van Bloemmm geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine, je voorspellingen zijn uitgekomen.
Mensen moeten eens weten hoe goed jij bent in je voorspellingen.
5 sterren zijn nog te weinig voor jou.
Ik de ongelovige Thomas. T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met medium Karine   Ervaring van T.T.M. met medium Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik belde eigenlijk met geen specifieke vraag en toch kwam u met dingen waar ik nooit over heb gehad. Zoals een vriendin die in de scheiding ligt wow. Zoals altijd eerlijk en goed. Blijf zo doorgaan beste Cassandra x.




Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie, wij spreken elkaar zeker nog. Er zijn geen aardse woorden voor wat jij voor mij/ons hebt gedaan. I will never give it up. Dank je wel voor jou. Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Sanne.

Toppertje vooral het aantrekgedeelte, haha

A naughty boy, you know who,

Laat je volg week effe weten of je gebeden zijn gehoord ivm extra weekje vrij

A naughty girl who makes you laugh and who appreciate ur reading,and talking to you
Thank you xxx

R.




Ervaring van R met medium Sanne   Ervaring van R met medium Sanne   Ervaring van R geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Wauw de moeite waard zeker een aanrader.
Ben al een heel stuk wijzer volgende x een langer gesprek.

Wil u bedanken voor al uw adviezen en inzichten kan ik echt wat mee tot gauw.

De hartelijke groeten,
S.




Ervaring van S met medium Yoshua   Ervaring van S met medium Yoshua   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Dankjewel Donna,
Mijn woorden komen te kort.
U heeft mij net een wonder geschonken
Zo oprecht het goed voor hebben met uw medemens. Ontroerend
.




Ervaring van Marijke met medium Donna   Ervaring van Marijke met medium Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Topman.




Ervaring van V met medium Johan   Ervaring van V met medium Johan   Ervaring van V geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Dunia
  Ervaring met medium Dunia
  Lieve Dunja, heb je gesproken over mijn wens, werk/opleiding en mijn HSP zoon. Je hebt mij bijzonder gerust gesteld en wat je zei was echt treffend. Dank daarvoor.




Ervaring van Adrienne met medium Dunia   Ervaring van Adrienne met medium Dunia   Ervaring van Adrienne geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dunia  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hi Monique ons gesprek van gisteren. Ik vond het zeer verhelderend en zo treffend. Je bent een heel goed Medium, ik bel je snel terug. Groetjes Mira xx.




Ervaring van Mira met medium Monique   Ervaring van Mira met medium Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Heel oprechte en echt goede gedetailleerde uitleg. Ook je humor is heel leuk en spontaan, je stelt mensen gerust. Met een echt heel gedetailleerde uitleg die tot in de puntjes klopt. Super en hartelijk dank.




Ervaring van muzikatje met medium Richard   Ervaring van muzikatje met medium Richard   Ervaring van muzikatje geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle ik bel je al geruime tijd en er is al veel uitgekomen van je voorspellingen. Je bent een kanjer, er zijn al zoveel dingen uitgekomen je spreekt altijd de waarheid ook als het negatief is en die eerlijkheid vind ik geweldig. Dank je wel voor al je steun al in die hele tijd een toppertje van tien sterren Sabine.




Ervaring van Sabine met medium Christelle   Ervaring van Sabine met medium Christelle   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Super lief altijd oprecht veel begrijp en geduld en echt een engel. Liefs R.




Ervaring van R met medium Morgane   Ervaring van R met medium Morgane   Ervaring van R geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Super bedankt, geweldige consulent, lief en super geduldig en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Mathilde, je hebt mij weer gerustgesteld zoals altijd.
Je zei dat het meisje goede bedoelingen heeft met mijn zoon. Mijn twijfel heb je weg genomen. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je weer.




Ervaring van Hakima met medium Mathilda   Ervaring van Hakima met medium Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden