Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met medium Anne   Ervaring van J met medium Anne   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve beste Anne, Jouw voorspelling over dat ene waar ik lang op zat te wachten is uitgekomen. Ongelofelijk wat goed van jou en ik ben ontzettend blij. Dank je wel, you are the best. Hele dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met medium Anne   Ervaring van Anoniem met medium Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Zojuist een gesprek gehad met Beau, helaas verbrak de verbinding ineens, maar wat een topper zeg. Ik voel me nu een stuk beter dan daarvoor. Alles wat je zei klopte precies, over mezelf en over de ander persoon. Ik zal hem aan de kant parkeren en weer dat blije meisje worden (carpe diem) van voorheen. Bedankt voor het gesprek en inzichten die je me hebt gegeven, liefs.




Ervaring van R. met medium Beau   Ervaring van R. met medium Beau   Ervaring van R. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Gisteravond en zojuist gesproken.

Wat een fijne rustige man die de juiste energie oppakt en juiste raad geeft. Ik volgde direct zijn raad op met als gevolg weer contact met de persoon waar ik stapelgek op ben.
Ook wat betreft mijn zoontje, helemaal de spijker op zijn kop.
Als de beste man (mijn grote liefde) weer gaat berichten, neem ik zeker weer contact op.

Liefdevolle groet,
Degene met die mooie energie om haar heen.

Ps: het voelt fijn bij jou in de kerstboom.




Ervaring van Cadeautje met medium Beau   Ervaring van Cadeautje met medium Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve Dinah alles wat jij voorspeld heb kwam uit. Dit is echt zo bijzonder. Ik vind het echt knap dikke knuffel Sandy.




Ervaring van Sandy met medium Dinah   Ervaring van Sandy met medium Dinah   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Lieve Erika,

Dank nogmaals voor je luisterend oor, je tijd en vooral geduld en hopelijk tot gauw. Het was fijn om even met je te mogen praten. Gr Rita.




Ervaring van Rita met medium Erika   Ervaring van Rita met medium Erika   Ervaring van Rita geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Je bent een schat, bedankt voor alle mooie bevestigingen en waarnemingen.
Mijn proses word mooi doorgezet.

Heel veel liefs
R.




Ervaring van R. met medium Mierke   Ervaring van R. met medium Mierke   Ervaring van R. geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Lieve Tabitha,

Langs deze weg wil ik je nogmaals heel erg hartelijk danken voor ons mooie gesprek eerder. Ook al bel ik jou al veel langer nu, toch blijf je mij nog verrassen met jouw sublieme gave en wat je zonder kennis vooraf allemaal door krijgt. Na al die jaren snap ik het nog steeds niet. Als ik echt ergens mee zit, erover twijfel of het een of ander niet weet, dan weet ik altijd 100% zeker dat jij wel een antwoord op mijn vraag vragen hebt. Stapsgewijs kun jij iemand excact vertellen wat er gaat gebeuren en dat is echt verbazingwekkend. En ik kan ervan getuigen dat jouw voorspellingen vroeg of laat altijd precies uitkomen. Dus als u een zeer betrouwbaar medium zoekt, moet u echt bij Tabitha zijn. En der gevoel van humor vind ik ook een extra kadootje. Dankzij Tabitha ben ik zoveel uit mijn omgeving en andere dingen te weten gekomen die ik nooit eerder wist. Ze heeft me ook vaak voor veel gewaarschuwd en behoed. Deze vrouw is der gewicht in goud waard.
Judy xx .




Ervaring van Judy met medium Tabitha   Ervaring van Judy met medium Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en voor je inzichten. Ben er een heel stuk op vooruit gegaan.
Het is zeker de moeite waard om je terug te bellen.

Groetjes van Inge.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hoi Beau , weer een fijn gesprek heb geluisterd los gelaten, en huis gevonden dus verhuis staat vast .
De rest laat ik op me afkomen en zien wel. Maar ik moet zeggen hopelijk snel bericht parkeren toch moeilijk.
Tot snel.




Ervaring van Cadeau met medium Beau   Ervaring van Cadeau met medium Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Jennifer is voor mij de beste op de lijn. Zij weet precies te benoemen wat er speelt. Ben je onrustig dan weet Jennifer je te kalmeren. Ik vind haar een topper. Eerlijk en betrouwbaar. Gr. Marjan.




Ervaring van Marjan met medium Jennifer   Ervaring van Marjan met medium Jennifer   Ervaring van Marjan geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Ze voelt veel aan, ik vind haar niet slecht, afwachten wat de toekomst brengt maar wat ze zei over wat er nu speelt klopt volledig.




Ervaring van anoniem met medium Mina   Ervaring van anoniem met medium Mina   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Krisha
  Ervaring met medium Krisha
  Krisha,
Wat een plezier om met jou te praten. Heel vlot, helder en zij zegt alleen wat ze ziet, ze zegt ook als zij over mijn vragen niks ziet.
Ik had voor nu ook wel heel goed nieuws. dus daarom doet dit zeker deugd. Maar ik voel zelf ook wel dat dit klopt.




Ervaring van Karin met medium Krisha   Ervaring van Karin met medium Krisha   Ervaring van Karin geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, je had weer gelijk. Iets na ons gesprek heeft F mij geappt, waar jij van overtuigd was. Jij bent een enorme steun voor mij, of ik je bel of via emailconsult. Voor mij ben en blijf jij 1 van de toppers en zowiezo mijn favoriet op deze lijn. Ik moet vertrouwen houden dat de rest ook goed zal verlopen, hier help jij mij bij. Hartelijk dank en tot heel snel weer. Liefs F xxx.




Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Alex
  Ervaring met medium Alex
  Lieve mensen,

hierbij laat ik jullie weten, dat ik ben gestopt met mijn werkzaamheden op de bellijn. Er is nu iets anders op mijn pad gekomen en dit pad ga ik verder volgen.
Ik wil al mijn bellers vooral de vaste mensen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. het ga jullie goed.

warme groet Alex.




Ervaring van Medium Alex met medium Alex   Ervaring van Medium Alex met medium Alex   Ervaring van Medium Alex geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Beste Ysis, je voorspelling is uitgekomen je zei me je dochter zal geslaagd zijn op school, ik was er niet gerust in, toch zat jij juist geslaagd voor haar eerste jaar hoger onderwijs.

Dank u Ysis.




Ervaring van Inge met medium Ysis   Ervaring van Inge met medium Ysis   Ervaring van Inge geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Gisteren naar jou een mail verstuurd en vandaag antwoord ontvangen. Ondanks dat ik je eigenlijk geen info had gegeven en ik enkel aan jou vroeg achter een persoon en mij, gaf je een situatie weer die volledig klopt Ik ben er echt van ondersteboven wauw, Ik ga zeker nog verder contact met je houden, geeft me meteen een goed en vertrouwt gevoel.
Bedankt .




Ervaring van Nathalie met medium Romyna   Ervaring van Nathalie met medium Romyna   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Lieve Oryn,
we spreken elkaar regelmatig, gisteren ook weer en iedere keer breng je mij weer tot rust en inzichten die er toe leiden dat ik steeds steviger in mijn schoenen ga staan. Ik hoop zo dat het allemaal uit gaat komen. Je bent mijn steun in deze moeilijke tijd. En een bijzonder medium. Liefs van mij.




Ervaring van L met medium SherlockOryn   Ervaring van L met medium SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Superblij om u weer na maanden weer te mogen spreken, hoop u nog lang te mogen spreken.

Bedankt voor alles

Een hoopvolle vrouw.




Ervaring van Hoopvol met medium Danie   Ervaring van Hoopvol met medium Danie   Ervaring van Hoopvol geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve Sissy, bedankt weer voor de rake voorspellingen. U zit er altijd boem boven op. Super bedankt dikke knuffel :) .




Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tjitske
  Ervaring met medium Tjitske
  Ik heb Tjitske afgelopen woensdag gesproken, ze kon meteen zien wat er was gebeurd tussen ons. Maar u zag het wel goedkomen tussen ons. En zoals u hebt gezegd heb ik het injecteren goed kunnen beheersen, mn collega gaf aan dat ik het meteen kan aftoetsen. Ik voelde me ook erg rustig, wat u ook aangaf. Dat is 1 ding dat al is uitgekomen :-). Bedankt voor het gesprek. xx.




Ervaring van L. met medium Tjitske   Ervaring van L. met medium Tjitske   Ervaring van L. geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Lieve Sonja, wat kan jij goed invoelen en zo snel. Je bent een aanwinst op de lijn. Ik voel me nu vele malen beter en heb weer vertrouwen in de toekomst. Dank je wel.




Ervaring van R met medium Sonja   Ervaring van R met medium Sonja   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Lyndi
  Ervaring met medium Lyndi
  Lyndi je bent geweldig. Na je gesproken te hebben heb ik eindelijk innerlijke rust. Je voelt alles heel goed aan en brengt het liefdevol over. Ik kijk nu met enthousiasme uit naar de toekomst. Heel erg bedankt.
Liefs S.




Ervaring van S met medium Lyndi   Ervaring van S met medium Lyndi   Ervaring van S geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lyndi  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur,

Wat bent u toch goed in wat u doet. Zelfs op de momenten dat ik hoop verloor bleef u volhouden en gaf u moed. Elke keer als het even te zwaar was mocht ik even bij u tanken en u heeft altijd gelijk gehad. Wij zijn terug samen. En de handvaten die u elke keer weer geeft helpen mij steeds een stuk vooruit.

Enorm bedankt voor al uw geduld, de hoop en de liefdevolle manier van mij coachen.

Anne-Fleur u bent echt zo enorm goed in het invoelen en waarnemen.
Liefs,
Sam .




Ervaring van Sam met medium Anne-Fleur   Ervaring van Sam met medium Anne-Fleur   Ervaring van Sam geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Superlief en oprecht. Hoop dat al je voorspellingen snel uit mogen komen. Wat hebben we een goed leuk gesprek gehad. Had ik echt nodig. Ik houd je op de hoogte.

Gr.C.




Ervaring van Cindy met medium Leandra   Ervaring van Cindy met medium Leandra   Ervaring van Cindy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Hallo,

Op de eerste vraag recht op de bal, de tweede moet ik nog plaatsten.
Bedankt voor je Reading.




Ervaring van R met medium Yoshua   Ervaring van R met medium Yoshua   Ervaring van R geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Dank je wel. Je bent de enige die precies weet hoe ik in deze situatie sta.
Heb net contract aangepast.
Hopelijk blijft dit bootje varen en is het groen met A.
Hou je op de hoogte.




Ervaring van Friezin met medium Joke   Ervaring van Friezin met medium Joke   Ervaring van Friezin geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja, je bent snel en zelfverzekerd. Ik heb het gevoel dat jouw voorspelling gaat uitkomen. Ik laat het meteen weten op deze site. Ik begrijp dat er meer positief zijn over jou en dat snap ik helemaal. Aanrader ben je.




Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem met medium Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Dag Anke,

Dank voor uw begrip en geduld.
Loslaten is vertrouwen.

Dankjewel
Marijke.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Wauw wauw wauw, voor mij ben je nummer 1 zonder jou hulp en advies, zou ik er nu niet zo in staan. Geen woorden voor, hoe jij me geholpen heb in m,n kracht te komen.
Namaste Ilse.




Ervaring van Ilse met medium Sanne   Ervaring van Ilse met medium Sanne   Ervaring van Ilse geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Dank je, lieve Anne

Je zei juist de dingen die ik moest horen. En je hebt gelijk. ik zal alles doen wat je zei. En ik hoop, van harte, dat de toekomst mooier mag zijn dan het verleden. Maar er moet dringend iets goeds gebeuren, iets wat me hoop geeft, want ik ben dood, doodmoe. Maar heel erg bedankt. Hopelijk was dit een eerst stap, veel liefs, wendy.




Ervaring van Wendy met medium Anne   Ervaring van Wendy met medium Anne   Ervaring van Wendy geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Een paar dagen geleden heb ik je uitgebreid gesproken, deels over m'n gevoeligheid, waar ik niet eens over belde. Ik wilde even laten weten dat de 'kerstbal' duidelijk verschil maakt. En dat ik idd ook (sneller dan ik dacht) een inzicht heb gekregen. Super, dankjewel.




Ervaring van B.B. met medium Mari Elena   Ervaring van B.B. met medium Mari Elena   Ervaring van B.B. geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Merci marie voor alles.
Ik geloof zo hard in jou. En terecht
.




Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Voorlopig rijbewijs gehaald. Merci Olga.




Ervaring van Joffe met medium Olga   Ervaring van Joffe met medium Olga   Ervaring van Joffe geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dankjewel voor de heldere uitleg.




Ervaring van Julie met medium Petrus   Ervaring van Julie met medium Petrus   Ervaring van Julie geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden