Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, voor mij ben je een toppertje. Je kalmeert mij enorm en je blijft mij altijd steunen. Hopelijk is 't lange wachten binnenkort voorbij. Veel liefs R.




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beste Beau.
Bedankt voor je zeer accurate voorspellingen. er
Zijn er al een aantal uitgekomen. Je bent heel zuiver. GR.Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Beau   Ervaring van Sandra met medium Beau   Ervaring van Sandra geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke sorry dat ik plots wegviel. ik wou u nog bedanken voor uw consult. super.




Ervaring van Wendy met medium Lineke   Ervaring van Wendy met medium Lineke   Ervaring van Wendy geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lynne
  Ervaring met medium Lynne
  Je vertelde hetzelfde als de beste collega's van jou op deze site lijk Gunter,Marco,Victory,. En je omschreef karaktereigenschappen van de persoon waar ik mee in de knoop zit dat ik na ons gesprek erom moest lachen en met volle vertrouwen jullie raad opvolg.




Ervaring van Sabrina met medium Lynne   Ervaring van Sabrina met medium Lynne   Ervaring van Sabrina geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynne  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Qikyra heeft veel verteld en alles wat ze zei is op mijn pad gekomen. Ze is eerlijk, recht door zee en zuiver.




Ervaring van Katinka met medium Qikyra   Ervaring van Katinka met medium Qikyra   Ervaring van Katinka geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wat een fantastisch mens ben jij, super super goed medium. je hebt mij zoo verbaasd . Jij bent echt meer dan 5 sterren waard. Dikke knuffel van mij xxx.




Ervaring van Songul met medium Destiny   Ervaring van Songul met medium Destiny   Ervaring van Songul geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Lucky
  Ervaring met medium Lucky
  Wow Lucky, je slaat de spijker op zijn kop. Echt een duidelijk topgesprek gehad, zuiver medium ben jij.




Ervaring van Didi met medium Lucky   Ervaring van Didi met medium Lucky   Ervaring van Didi geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve Norah,
dank voor je reading. Ik ga mij focussen op mezelf hoe moeilijk het ook is. Je zegt de dingen zoals ze zijn. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat je hebt gezegd.
Ik laat het zeer zeker weten.




Ervaring van L met medium Norah   Ervaring van L met medium Norah   Ervaring van L geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Dankjewel voor een goed gesprek. Mijn batterij was op.




Ervaring van Ladybug met medium Richard   Ervaring van Ladybug met medium Richard   Ervaring van Ladybug geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunther je bent mijn HELD. Dank u dat je me erdoor helpt, je hebt werkelijk een hart van GOUD .




Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, wij spreken elkaar al een paar jaar. Ik kan maar een ding zeggen over Derya zij is ongeloofelijk goed. bedankt voor jouw geduld en steun. Tot in detail voelt en ziet Derya dingen best eng soms. Fijn dat je jouw gave gebruikt om mensen te ondersteunen , dankjewel mijn bijrijdster.




Ervaring van Bestuurder met medium Derya   Ervaring van Bestuurder met medium Derya   Ervaring van Bestuurder geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Dank je voor de mooie consult. 27 juni Monique, die datum ga ik jou weer bellen. Ik vond het een heel duidelijk positief consult.
Liefs Ayse.




Ervaring van Ayse met medium Monique   Ervaring van Ayse met medium Monique   Ervaring van Ayse geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Hoi Sid. Ik heb je vanavond voor het eerst gesproken. Ik vond het een super fijn gesprek. Je hebt veel rake punten genoemd en hiernaast mij goede tips gegeven hoe nu verder te handelen. Ik hoop dan ook dat je gelijk hebt maar je hebt grote twijfels bij mij weggenomen. Ik laat het zeker weten wanneer er vooruitgang is. Voor nu hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Warme groet F.




Ervaring van F met medium Sid   Ervaring van F met medium Sid   Ervaring van F geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Het heftig gesprek van gisterenavond heeft me aangezet tot nadenken. Het heeft als gevolg dat ik me een stuk rustiger voel dan er voren en hiervoor mijn oprechte dank. Groetjes.




Ervaring van A. met medium Jarno   Ervaring van A. met medium Jarno   Ervaring van A. geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Karine is gewoon heel goed. Rustig, duidelijk, vriendelijk en haar voorspellingen komen uit. Dank je wel.




Ervaring van karolien met medium Karine   Ervaring van karolien met medium Karine   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, ik heb je heel vaak gebeld, en steeds bleef je hetzelfde zeggen. Het heeft een jaar geduurd, en je voorspelling is aan het uitkomen op dit moment. Ik heb je net nog even gebeld om je te vragen naar het verloop en ook om advies, en de dingen die je net nog gezegd hebt, kloppen precies.

S.




Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, bedankt voor je altijd eerlijke en oprechte adviezen. Je blijft bij wat je ziet en voelt. Hoop dat dingen uitkomen. Liefs, Yvonne .




Ervaring van Yvonne met medium Derya   Ervaring van Yvonne met medium Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Twee dagen terug Marie gesproken over drie werkplekken. Via de pendel en haar inlevingsvermogen kwam zij tot de conclusie welke er zouden afvallen. Vandaag gehoord welke twee het niet zouden worden. Inderdaad de twee welke Marie al zei en wat haar pendel aan gaf. Kort maar krachtig was het antwoord en het is juist. Super.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Lieve Marian, ik wilde even laten weten dat ik je echt super vindt. We bellen de laatste tijd heel vaak, inmiddels ben je mijn steun en toeverlaat. Ik kan met elke vraag bij je terecht en je krijgt de dingen zo feilloos binnen. Je voorspellingen komen altijd uit. Los daarvan geef je mij altijd het juiste advies en het duwtje in de rug. Ook daar wil ik je voor bedanken. Ik spreek je gauw weer :). Lieve groet Fatima.




Ervaring van Fatima met medium Marian   Ervaring van Fatima met medium Marian   Ervaring van Fatima geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy, dank voor je duidelijke consult vanmorgen. Heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx Linda.




Ervaring van Linda met medium Tancy   Ervaring van Linda met medium Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Ik hou niet van fantastische verhalen, wil de gewone realiteit, en daarom was ik blij jou gekozen te hebben. Goeie babbel, en niks hocus-pocus. Hartelijk dank Dirk, .




Ervaring van Gwedoline met medium Dirk   Ervaring van Gwedoline met medium Dirk   Ervaring van Gwedoline geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hi Sabine, je hebt weer gelijk. Mijn andere ex met wie ik nu een platonische vtendschappelijke relatie heb moet volgende week naar de mond hygieniste.hij heeft idd een zwak gebit. Ik sprak hem net. Indrukwekkend hoe goed jij de kaarten kunt lezen. Groet en tot gauw.




Ervaring van Rita met medium Sabine   Ervaring van Rita met medium Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Jeetje Monique. wat ben je goed zeg. je voorspellingen zijn zo zuiver en zo raak. ik sta versteld groetjes Sa.xx.




Ervaring van Sa. met medium Monique   Ervaring van Sa. met medium Monique   Ervaring van Sa. geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Hoe je het karakter van de persoon in kwestie omschreef was alsof ze ook voor mij stond .dus ik ga doen wat je zegt en laat haar zelf beslissingen nemen.




Ervaring van Sabrina met medium Anne-Fleur   Ervaring van Sabrina met medium Anne-Fleur   Ervaring van Sabrina geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy
Dank voor je duidelijke consult vanmorgen. heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx linda.




Ervaring van Linda met medium Tancy   Ervaring van Linda met medium Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hoi Sabine. Bedankt voor je legging en uitleg. En natuurlijk ook je compliment. Ik wacht je voorspelling af. Eerdere voorspellingen zijn al uitgekomen. Nogmaals bedankt. Big hug.




Ervaring van Lin met medium Sabine   Ervaring van Lin met medium Sabine   Ervaring van Lin geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Zonet Xandra voor de eerste keer gesproken. Het was fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn vragen en dat er niet onnodig gerekt werd. Nu is het afwachten of de voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Carina met medium Xandra   Ervaring van Carina met medium Xandra   Ervaring van Carina geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Beste Petrus, zonder enige informatie op voorhand te weten tover jij de waarheid naar boven. Dat maakt je zeer uniek in dit vak. Je weet heel veel van het universum en jij kan dingen vertalen waar ik te kort kwam om het te verwoorden. Ben zeer blij van zo een medium te vinden die ook de seinen van mijn grootmoeder en van mijn overgrootvader kan begrijpen. Alvast tot later.




Ervaring van Ycat met medium Petrus   Ervaring van Ycat met medium Petrus   Ervaring van Ycat geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve vrouw, voelt duidelijk aan wat er speelt en hoe de dingen gaan lopen. Ik hoop echt dat de voorspelling uit gaat komen. Max.2 maanden geduld hebben. Cant wait.




Ervaring van S. met medium Nina   Ervaring van S. met medium Nina   Ervaring van S. geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Wow. Geweldiggg. Ben echt onder de indruk van haar zuiverheid.




Ervaring van Monique met medium Qikyra   Ervaring van Monique met medium Qikyra   Ervaring van Monique geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha is echt aan te raden, heb juist een consult per email gedaan en nog geen 5 min later had ik al antwoord. Zo snel en goed en duidelijk. Als het uitkomt laat ik zeker iets weten. Dank je lieve Micha.




Ervaring van Sonia met medium Micha   Ervaring van Sonia met medium Micha   Ervaring van Sonia geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Wauw, wat bent u goed. U kreeg bij het gesprek meteen beelden door en kon mij alles vertellen over wie ik ben, met wie ik omga en wat mij staat te wachten. Juist omdat u alles zo gedetailleerd door kreeg, weet ik zeker dat het ook gaat uitkomen. Niemand anders heeft mij de dingen zo exact kunnen zeggen. Echt een topper.




Ervaring van KW met medium Qikyra   Ervaring van KW met medium Qikyra   Ervaring van KW geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter, net je reading doorgenomen. Het heeft me een enorme boost gegeven. Er zijn dingen absoluut herkenbaar tot nu toe. Wat je bedoelde met "link met water", kan ik nog niet plaatsen. Nogmaals bedankt voor de tijd die je hiervoor nam. Groetjes,N.




Ervaring van N. met medium Gunter   Ervaring van N. met medium Gunter   Ervaring van N. geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Zaaalig mens, jij hebt mij de waarheid gegeven en zo een goed gevoel. Ik bel jou zeker terug de vrouw die nr haar intuitie dient te luisteren. Jij bent 20 sterren waard. Groetjes en warme knuffel Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Vitta   Ervaring van Anouck met medium Vitta   Ervaring van Anouck geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Vanavond sprak ik voor het eerst medium BERTT, nav de getuigenissen die ik over hem heb gelezen, moet ik heel eerlijk zeggen dat hij een aanwinst is op deze lijn. Hij had raakt vlakken wist mij exact te vertellen hoe mijn situatie in elkaar. Ik kreeg het gevoel alsof hij de hele periode v 2,5 jaar die bij mij was precies omschreef. Hij laat mij ook weten waar en wat ik op moet letten. Hij is een TOP MEDIUM ik krijg rust door hem zoveel goeds over hem te vertellen. Bedankt lieve bijzondere Bertt wij spreken elkaar weer lieve grt Joy.




Ervaring van Joy met medium Bertt   Ervaring van Joy met medium Bertt   Ervaring van Joy geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden