Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  hi Monique, geweldig in 1 woord. Het is uitgekomen wat je hebt voorspeld. Ik sta versteld. Liefs Felice xx.




Ervaring van Felice met medium Monique   Ervaring van Felice met medium Monique   Ervaring van Felice geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Sophia, altijd een aangenaam gesprek die verheldering brengt in de stukken waar je een beetje in vast gelopen was. Ze geeft je een glimp waar dingen naartoe gaan. Dit is zeer interessant. Ook leuk om bepaalde mensen te screenen. Ze is een super lieve boeiende Dame.




Ervaring van Kaatie met medium Sophia   Ervaring van Kaatie met medium Sophia   Ervaring van Kaatie geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna, jou voorspellingen over mijn (ex)vriend is uitgekomen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met medium Donna   Ervaring van Ruth met medium Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Ja idd inderdaad zeer goed. Invoelvermogen en goed helderziende. X Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Violette   Ervaring van Anouck met medium Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter. Alles, letterlijk alles wat u voorspeld heeft is uitgekomen. Uw advies heeft alles nog positiever laten verlopen. Hoe moeilijk de situatie ook was, u bleef erbij hoe het zou uitpakken en u heeft altijd gelijk gehad. Ik ben dankbaar dat ik nooit heb opgegeven en ook al was ik vaak koppig. U heeft me letterlijk bij gestaan en erdoor heen gesleept. En u verdient alle lof, en u bent echt super geweldig. Dank u wel is te weinig voor woorden. Moge deze goddelijke universum u zegenen en uw wensen laten uitkomen. We love you Gunter. San en de familie.




Ervaring van San met medium Gunter   Ervaring van San met medium Gunter   Ervaring van San geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Toppertje. Lief neemt alle tijd en kan goed invoelen op personen. Bedankt.




Ervaring van Anoniem met medium Dina   Ervaring van Anoniem met medium Dina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Dank voor je mooie reading. Sorry dat ik plots weg was.




Ervaring van C met medium Anne-Fleur   Ervaring van C met medium Anne-Fleur   Ervaring van C geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  lieve Leandra ik bel je met regelmaat en een voorspelling is al uit gekomen. Jij vertelde mij dat ik financiele meevallers zou krijgen en dat zijn er al twee maar toch waar ik niet op gerekend had. Lieve groet van Loes.




Ervaring van Loes met medium Leandra   Ervaring van Loes met medium Leandra   Ervaring van Loes geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny is een echte topper. Is eerlijk en oprecht en recht door zee. Wist mij de vorige keer precies te vertellen hoe t zat en is uitgekomen. Anny is voor mij the best. Dank je wel lieverd. Amina.




Ervaring van Amina met medium Anny   Ervaring van Amina met medium Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Ze had veel dingen juist zonder dat ik iets moest zeggen. Was een fijn gesprek.




Ervaring van H met medium Violette   Ervaring van H met medium Violette   Ervaring van H geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid, dank voor alle leuke dagelijkse gespreken. Je hebt een ontzettend mooie gave, je kan ook goed coach, mensen en situaties zeer goed aanvoelen. Ik kan uren met jou praten. Alvast dank voor de steun en coaching de laatste maand met mijn onvoorspelbare situaties. Hopelijk wordt alles beter en stabiel vanaf de zomer. Alvast dank voor alle inzichten en adviezen. Je bent zeer goed. Dank aan jou en gidsen. Mooi werk. Groetjes, S.




Ervaring van S. met medium Sid   Ervaring van S. met medium Sid   Ervaring van S. geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Super altijd vriendelijk en positief. En het komt uit wat ze zegt.




Ervaring van Linda met medium Romyna   Ervaring van Linda met medium Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met medium Sissy   Ervaring van Ch. met medium Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Echt een heerlijkheid om met je te spreken. Het voelt als even thuiskomen. Je bent zo scherp in de voorspellingen. Je komt altijd weer met een nieuw inzicht of gebeurtenis in de toekomst. Te grappig. Ik bel je weleens om tijdens het gesprek wegge-ebte gedachten te herinneren; en met jouw antwoorden kan ik het dan in het doosje "afgehandeld" stoppen. Jouw invoelen, manier van praten en vooruitzien met je prachtige woordenschat is uniek in zijn soort. Je bent echt de topper op deze lijn. Dank je wel lieve Zoe. Jouw gave is goud waard.




Ervaring van Spirit! met medium Zoe   Ervaring van Spirit! met medium Zoe   Ervaring van Spirit! geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna,ik schrijf nooit een getuigenis maar dit keer kan ik niet anders. Jou voorspellingen dat mijn (ex)vriend mij heeft bedrogen is uitgekomen en je zat er ook juist op dat ik hem op heterdaad zal betrappen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met medium Donna   Ervaring van Ruth met medium Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Luna M
  Ervaring met medium Luna M
  LUNA, voor mij ben je gewoon super. Ik zie jouw als een mentor, vriendin/mams en een super goeie engel, die op m'n pad is gekomen. Volste vetrouwen in je, heel veel liefs. R.




Ervaring van R met medium Luna M   Ervaring van R met medium Luna M   Ervaring van R geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dank voor al je goede adviezen. Je bent super. Ik heb het bericht gestuurd hoor LOL.




Ervaring van Dame van het getal 17 met medium Yoshua   Ervaring van Dame van het getal 17 met medium Yoshua   Ervaring van Dame van het getal 17 geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Karine je had het goed door gekregen die klant is de zelfde avond geweest. U bent een vriendelijke en snel met informatie. Houd je niet te lang aan de lijn waar door ik vaker met u kan bellen bedankt hier voor. Groet van Loes uit Nederland.




Ervaring van loes met medium Karine   Ervaring van loes met medium Karine   Ervaring van loes geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Diana
  Ervaring met medium Diana
  Wat een fijn gesprek en alles klopte. Ik spreek je snel weer.




Ervaring van sinti met medium Diana   Ervaring van sinti met medium Diana   Ervaring van sinti geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Dit moeten natuurlijk 5 sterren zijn. Karine is een super lief en super goed medium. Bij haar komen voorspellingen echt uit en ze houdt je niet onnodig lang aan de telefoon.




Ervaring van E. met medium Karine   Ervaring van E. met medium Karine   Ervaring van E. geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina. Je bent een engel op aarde. Je geeft me hoop, rust, inzicht en duidelijkheid. Voorspellingen komen uit. Hartelijk dank dat je er voor me bent. Tot de volgende keer. Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met medium Nina   Ervaring van T. met medium Nina   Ervaring van T. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Belde je voor het eerst. Je eerste voorspelling kwam binnen 24 uur uit.
Duidelijk rustgevend en eerlijk verteld wat je moet weten. Bedankt Yoshua voor je hulp en luisterend oor. Zou uren met je kunnen bellen. Tot de volgende keer. Warme groet T.




Ervaring van T. met medium Yoshua   Ervaring van T. met medium Yoshua   Ervaring van T. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Wat ben jij goed zeg en altijd even lief en geduldig. Komt heel wat uit van wat je zegt.




Ervaring van wendy met medium Karine   Ervaring van wendy met medium Karine   Ervaring van wendy geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Bangelijke paragnoste. Ik bel haar graag. Super vriendelijk en snel to the point. Al heel wat uitgekomen wat ze voorspelde. Mijn vertrouwen heeft ze. Ik weet niet of iemand dit je al s gezegd heeft maar je hebt n heerlijke lach. Tot hoors.




Ervaring van Steenbokske met medium Odette   Ervaring van Steenbokske met medium Odette   Ervaring van Steenbokske geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine, U heeft mij al zo vaak geholpen en elke keer kwam u met voorspellingen die uitkwamen. Van een brief van mijn werk, tot geld dat zou komen en ja dan belde ik u weer voor de liefde en u bleef volhouden dat het goed zou komen. Ik had alle vertrouwen in u. Ook dat is uitgekomen, geduld is een schone zaak. Dank u wel lieve Karine u bent een van de allerbeste mediums. Liefs E.




Ervaring van E. met medium Karine   Ervaring van E. met medium Karine   Ervaring van E. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en je inzichten vond het heel bijzonder wat je door mocht krijgen. Ik hoop dat ik je in de toekomst nogmaals mag spreken.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Zojuist met u gesproken (16 apr 2019) Fingers crossed. Ik laat zeker van me horen als het zover is. Verder absoluut een lieve vrouw en komt snel met antwoorden op je vragen. Kus kus.




Ervaring van S. met medium Cassandra   Ervaring van S. met medium Cassandra   Ervaring van S. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Dag Dina, ik zou laten weten of ik de toets van vandaag gehaald heb. En inderdaad zoals u heeft voorspeld ik heb het gehaald en ook nog eens met 94%. Ik vroeg of me klas van 20 man het allemaal ook zou halen en toen zei u nee, zouden er veel afvallen? Toen zei u nee ?enkele? en inderdaad 3 zijn afgevallen. Nog twee examens te gaan maar dat zag u wel goedkomen, ik laat het weten. Maar aangezien de voorspelling is uitgekomen ga ik u vaker bellen.




Ervaring van Stewardess in opleiding met medium Dina   Ervaring van Stewardess in opleiding met medium Dina   Ervaring van Stewardess in opleiding geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Toets gehaald met 94% , zoals u had voorspeld dat ik het zou halen. Maar ook ziet dat ik rust moet nemen en dat ga ik inderdaad doen van het weekend want dan heb ik eindelijk een klein beetje tijd. Nog 2 examens te gaan.




Ervaring van Luchtvaart met medium Monique   Ervaring van Luchtvaart met medium Monique   Ervaring van Luchtvaart geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  Lieve Belle, bedankt voor je bemoedigende woorden, en zeker weten dat je als 1e de primeur heb van mijn boek. Na jouw uiteenzetting van alle zaken die je hebt verwoord, ben ik een stuk rustiger geworden en ik weet dat P. bij jou in goede handen is en dat je er alles aan doet om dat ook in goede banen te leiden. Zodat ik straks dat ook een plekje kan geven en afscheid kan nemen. Lieverd, je bent een kanjer en ik ga er voor. Heel veel liefde toegewenst van Ellie.




Ervaring van Ellie met medium Belle   Ervaring van Ellie met medium Belle   Ervaring van Ellie geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Tinneke, superconsult van je gehad. Heel erg bedankt voor je steun lieverd.




Ervaring van Anoniem met medium Tinneke   Ervaring van Anoniem met medium Tinneke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik weet niet hoeveel ik je kan bedanken. Ik weet dat het goed komt, soms verlies ik de hoop en de moed wel eens. Maar als ik jou bel weet ik dat het geluk op baan is naar mij. Je weet me telkens terug in mijn kracht te zetten. Ik bel je binnenkort terug. Heel veel liefs V.




Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess je bent een Topper.

Alles wat je zegt komt uit. Je hebt veel geduld, en blijft constant hetzelfde zeggen. Je gevoel is altijd juist, op welk vlak dan ook.

Het is heel fijn om met je te praten. Thx voor alles.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina. Jij bent de beste. Ik bel al een jaar met jou en alles wat je voorspeld komt uit. Jij heb mij de zo goed geholpen de afgelopen periode en nog steeds. Jij bent meer dan 10 sterren waard.

Super medium.

Liefs j&n.




Ervaring van Utrecht met medium Salina   Ervaring van Utrecht met medium Salina   Ervaring van Utrecht geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna,jij hebt mijn ogen geopend dat de man waarmee ik een relatie had niet zuiver is tegen mij. Hij ging vreemd net zoals je voorspelde. Hij heeft alles toegeven Donna. Je had mij gezegd dat ik zelf afstand zal nemen en dat hij zal smeken,Donna dit is in elk detail uitgekomen.




Ervaring van Goedgelovige met medium Donna   Ervaring van Goedgelovige met medium Donna   Ervaring van Goedgelovige geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden