Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Violette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Ja idd inderdaad zeer goed. Invoelvermogen en goed helderziende. X Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Violette   Ervaring van Anouck met medium Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Ze had veel dingen juist zonder dat ik iets moest zeggen. Was een fijn gesprek.




Ervaring van H met medium Violette   Ervaring van H met medium Violette   Ervaring van H geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Jij zat er weer boenk op wat mijn ex betreft. Jij bent heel goed. Xxx Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Violette   Ervaring van Anouck met medium Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 9 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Net een uitgebreide, leuke en positieve gesprek gehad met Violette. Een lieve dame die mijn algemene voorspelling meteen goed had zonder dat ik haar iets erover vertelde. Dankje Violette, ik zal je zeker nog eens terugbellen. Liefs Ratna.




Ervaring van Violette met medium Violette   Ervaring van Violette met medium Violette   Ervaring van Violette geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Net een uitgebreide, leuke en positieve gesprek gehad met Violette. Een lieve dame die mijn algemene voorspelling meteen goed had zonder dat ik haar iets erover vertelde. Dankje Violette, ik zal je zeker nog eens terugbellen. Liefs R.




Ervaring van R. met medium Violette   Ervaring van R. met medium Violette   Ervaring van R. geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Lieve rustgevende dame die de nagel op de kop slaat. Reeds voorspelling uitgekomen. Nu wachten op de volgende voorspelling en het geluk kan niet meer stuk. Dank je wel Violette voor de goede raad. Je hoort nog van me. Groetjes conny.




Ervaring van Conny met medium Violette   Ervaring van Conny met medium Violette   Ervaring van Conny geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Violet heeft mij de ingesproken. En dat heel spontaan. Ook nog eens 1u snachts.
Bedankt violet.




Ervaring van shantie met medium Violette   Ervaring van shantie met medium Violette   Ervaring van shantie geplaatst op 3 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  U bent goed .bedankt voor uw consult.




Ervaring van anoniem met medium Violette   Ervaring van anoniem met medium Violette   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Bedankt voor het positieve consult van dinsdag 1 mei jl Violette. Op woensdag 2 mei kreeg ik al een bericht van de persoon in kwestie en heb hem zelfs ook weer kort gezien na dat hij mij zelf op zocht. Veel vlotter dan verwacht ;-) warme groet L.




Ervaring van Anoniem met medium Violette   Ervaring van Anoniem met medium Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Wat een tof consult, verschillende zaken zat u er recht bovenop. Heb hier veel aangehad en ben nu toch wat geruster. Bedankt.

D.




Ervaring van Dennis met medium Violette   Ervaring van Dennis met medium Violette   Ervaring van Dennis geplaatst op 2 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Violette is een erg lieve dame met een goed luisterend oor. Ze voelt alles erg goed aan. Ze is super.




Ervaring van B met medium Violette   Ervaring van B met medium Violette   Ervaring van B geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Violette is een hele lieve vrouw met een goed luisterend oor. Zij zegt en beschrijft alles erg goed. Krijgt goede dingen door. Ze is super.




Ervaring van B met medium Violette   Ervaring van B met medium Violette   Ervaring van B geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Lieve vrouw met een rustgevende stem, fijn om mee te praten. Goede inzichten. Als er een voorspelling is uitgekomen laat ik het weten.




Ervaring van Anoniem met medium Violette   Ervaring van Anoniem met medium Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Mooie Reading vanavond dankuwel.




Ervaring van Danielle met medium Violette   Ervaring van Danielle met medium Violette   Ervaring van Danielle geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Zeer lieve dame, alles klopte wat ze zag en zeker niet kon weten. chapeau. een aanrader.




Ervaring van Anja met medium Violette   Ervaring van Anja met medium Violette   Ervaring van Anja geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Super lief en duidelijk.
Dank je wel.




Ervaring van Inge met medium Violette   Ervaring van Inge met medium Violette   Ervaring van Inge geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Na een paar keer gebeld te hebben met Violette is heeft zij het steeds juist. Zij geeft een warm gevoel bij alle vragen en geeft je inzicht bij twijfel. Dank U.




Ervaring van A. met medium Violette   Ervaring van A. met medium Violette   Ervaring van A. geplaatst op 28 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Super bedankt voor het gesprek van vandaag. Je bent erg lief en krijg ook duidelijk antwoord op mijn vraag. Je zegt en beschrijft alles heel helder en duidelijk.

Dankjewel Violette,
.




Ervaring van Meisje met gave met medium Violette   Ervaring van Meisje met gave met medium Violette   Ervaring van Meisje met gave geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Een heel mooi consult. Violette is een heel lieve dame die heel goed kon beschrijven hoe je nu voelt en hoe je bent. Ze zegt zoals het is. Een echte aanrader.top.




Ervaring van westvlaming uit de kempen met medium Violette   Ervaring van westvlaming uit de kempen met medium Violette   Ervaring van westvlaming uit de kempen geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Hey violette je bent een topper . Bedankt chris x.




Ervaring van Chris met medium Violette   Ervaring van Chris met medium Violette   Ervaring van Chris geplaatst op 26 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  De BESTE en LIEFSTE dame die ik tot nu heb mogen spreken zonder twijfel. Deze dame gaf mij zojuist het rustige en zelfverzekerde gevoel waar ik al weken naar zocht. Ik voelde sterk aan ik bij haar moest zijn voor een Consult en zal haar zeker weer bellen als ik ooit onzeker in het leven sta, zonder twijfel. Voor een ieder die van zijn onzekerheid af wil komen is Mevrouw Violette de Beste Aanrader. Groet, CJP.




Ervaring van C. met medium Violette   Ervaring van C. met medium Violette   Ervaring van C. geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Het was een verhelderend gesprek .het heeft me geholpen om de juiste keuze te maken.




Ervaring van Kinza met medium Violette   Ervaring van Kinza met medium Violette   Ervaring van Kinza geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Top. je invoelen en uitleg klopt altijd .




Ervaring van Ha met medium Violette   Ervaring van Ha met medium Violette   Ervaring van Ha geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Dankjewel voor het gesprek vandaag.
Je zag de dingen goed. Het geeft me toch weer bevestiging van soms hetgeen ik al weet. Maar heb het dan toch nodig.

Dankjewel. x.




Ervaring van Karin met medium Violette   Ervaring van Karin met medium Violette   Ervaring van Karin geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Heel goed consult. Violette is bondig en duidelijk op een lieve rustige manier. Hoop dat voorspellingen uitkomen.




Ervaring van wendy met medium Violette   Ervaring van wendy met medium Violette   Ervaring van wendy geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Bel haar regelmatig, voorspellingen komen altijd uit. Fijne vrouw om mee te praten.




Ervaring van .. met medium Violette   Ervaring van .. met medium Violette   Ervaring van .. geplaatst op 15 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Een heel fijn gesprek, Violette neemt echt de tijd en is heel erg lief. Het was voor mij erg fijn om bepaalde bevestigingen te krijgen. Maar ook zaken die ik nog af moet sluiten.
Ik bel haar zeker nog eens.




Ervaring van C met medium Violette   Ervaring van C met medium Violette   Ervaring van C geplaatst op 15 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Violette stelde me gerust dat ik niet meer in gevaar was voor internetfraude waar ik inzat. Eveneens bevestigde de politie hetzelfde.




Ervaring van Karin met medium Violette   Ervaring van Karin met medium Violette   Ervaring van Karin geplaatst op 14 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Bijzonder accuraat, no nonsens.Net een tweede consult gehad. Eerdere voorspellingen zijn netjes uitgekomen. Bel zeker nog terug.Dank.




Ervaring van Patrick met medium Violette   Ervaring van Patrick met medium Violette   Ervaring van Patrick geplaatst op 10 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Violette, ik heb je laat op de avond gebeld gisteren en ik heb zalig geslapen:), geen muizenissen meer in mijn hoofd. Je kreeg al meteen inzicht in mijn situatie, alsook kon je de persoon waarvoor ik belde duidelijk omschrijven en vertellen wat er in zijn leven momenteel gaande is. Dit is waarlijk het vermogen hebben helderziende te zijn .




Ervaring van Anoniem met medium Violette   Ervaring van Anoniem met medium Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  beste Violette, sorry als ik wat kort overkwam aan telefoon maar heel de toestand vraagt veel energie van me. maar je bent bedankt voor de positieve waarnemingen. Doen me deugd.




Ervaring van wendy met medium Violette   Ervaring van wendy met medium Violette   Ervaring van wendy geplaatst op 3 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Violette
Bedankt voor de inzichten die je mij gegeven hebt .en het vertrouwen om de toekomst aan te gaan .
W.




Ervaring van Wim met medium Violette   Ervaring van Wim met medium Violette   Ervaring van Wim geplaatst op 23 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Zojuist met Violet gesproken. Vertelde mij dat wat zij niet had kunnen weten. Ik heb duidelijkheid gekregen. Lieve Violet, dank je wel. Liefs .




Ervaring van Roshni met medium Violette   Ervaring van Roshni met medium Violette   Ervaring van Roshni geplaatst op 24 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Violette

Bedankt voor het gesprek, heeft mij tot rust gebracht.




Ervaring van annemie met medium Violette   Ervaring van annemie met medium Violette   Ervaring van annemie geplaatst op 14 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Zonet een hele mooie reading gehad van Violette, ze ziet dingen die ze niet kon weten en ik kon alles plaatsen. Voelde me ook stuk beter door haar positieve energy. Bedankt.




Ervaring van Irina met medium Violette   Ervaring van Irina met medium Violette   Ervaring van Irina geplaatst op 10 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden