Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Tina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Tina, je voorspellingen zijn treffend. Vandaag kwam de eerste die je 1,5 maand geleden meldde uit. Volledig verrast maar dolgelukkig. Dank.




Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Tina, je bent echt heel goed. Al in korte tijd zijn er verschillende dingen uitgekomen. Heb vertrouwen dat de rest ook uitkomt.




Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Tina je bent een toppertje. Bedankt voor je consult super.




Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Tina voelt exact aan wie iemand is en wat er speelt. Zij is iemand met gaven en kan je veel vertellen. Fijn om te praten ik raad haar aan.
Anoniem.




Ervaring van Margot met medium Tina   Ervaring van Margot met medium Tina   Ervaring van Margot geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Waaaw, wat een medium. Ik heb er geen woorden voor, zo juist zonder ook maar iets te zeggen. Hopelijk komt de rest nu ook nog uit. Lieve Tina, DANK JE WEL. Ik bel je snel weer. x T.




Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Dank je wel Tina. Je bent een topper bel je gauw weer.




Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem met medium Tina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Dankje,

Diep kunnen onderzoeken op vraag van mezelf. U kan dit echt. Ziet enorm veel met een zuiver perspectief, tranen in mijn ogen. Mooie frequentie waarin u leeft en bij afsluit u me zegt. Hopelijk ben ik u van dienst kunnen zijn met mijn antwoorden.

Mooi , echt mooi.




Ervaring van M met medium Tina   Ervaring van M met medium Tina   Ervaring van M geplaatst op 8 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Bedankt Tina.
je bent super een toppertje.




Ervaring van anoniem met medium Tina   Ervaring van anoniem met medium Tina   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Met Tina gesproken, ze is snel ,duidelijk.
geeft directe antwoorden, weet je situatie goed op te pakken. fijn als je wat korte vragen hebt.




Ervaring van y met medium Tina   Ervaring van y met medium Tina   Ervaring van y geplaatst op 26 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Tina komt heel snel met de juiste waarnemingen. Spijker op de kop, veel dank.




Ervaring van Anonieme beller met medium Tina   Ervaring van Anonieme beller met medium Tina   Ervaring van Anonieme beller geplaatst op 19 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tina
  Ervaring met medium Tina
  Dankjewel Tina voor jouw toekomstperspectief, het was klaar en duidelijk voor mij. en heb vertrouwen in je voorspelling. je hoort me zeker nog terug. Mijn getuigenis is dan ook wederkerig oprecht.




Ervaring van V.O met medium Tina   Ervaring van V.O met medium Tina   Ervaring van V.O geplaatst op 15 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Tina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden