Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Antonia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Spreek jou al een aantal jaar en je houdt me altijd rustig. Je geeft erg goede raad en veel is uitgekomen. Ik ben erg blij met je op deze lijn. Je bent hartverwarmend, eerlijk maar begripvol.

Bedankt voor alle geduld .




Ervaring van C met medium Antonia   Ervaring van C met medium Antonia   Ervaring van C geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, je hebt nu al een paar keer voor mij een kaartlezing gedaan. Er zijn al meerdere zaken precies zo uitgekomen als je zei. Je bent een heel goed medium en je doet dit met liefde vanuit je hart. Ik ben je echt heel dankbaar. Ik zal je zeker vaker bellen. Als je ervaren medium wilt spreken, straight to the point en met het hart op de juiste plek is Antonia een echt aanrader. Heel veel liefs xxx.




Ervaring van Boterbloem met medium Antonia   Ervaring van Boterbloem met medium Antonia   Ervaring van Boterbloem geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, heerlijk gesprek met je gehad gisten. Heb alles laten bezinken en ga je advies opvolgen. Ook n kippenvel momentje gehad wat weer opkomt als ik eraan denk. K hou je op de hoogte als er veranderingen plaatsvinden. Bedankt lieverd xxx.




Ervaring van Natasja met medium Antonia   Ervaring van Natasja met medium Antonia   Ervaring van Natasja geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Hoi Antonia, wat een super gesprek hebben we zojuist met elkaar gehad. Je wist mij heel veel te vertellen terwijl dit toch de eerste keer is dat ik je heb gebeld. Ook gaf je mij de bevestiging op een aantal gebeurtenissen en ervaringen uit mijn leven. Top. Dank je wel.
Groetjes,
J.




Ervaring van J met medium Antonia   Ervaring van J met medium Antonia   Ervaring van J geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia .ontzettend bedankt voor het beste advies wat iemand mij ooit mocht ontvangen .alsof ik met een engel sprak .zo helder en liefdevol .Ik moest knopen doorhakken en dat heb ik gedaan .Ik heb even verdriet gehad want het was niet makkelijk .maar wat een rijkdom is deze vrijheid wat ik nu mag ervaren.Ik kan en mag eindelijk mijn eigen invulling aan mijn leven geven .Ik ben jou zo dankbaar .en ik hoop zo dat nodig veel meer mensen op jou pad komen en hetzelfde geluk mogen ervaren.




Ervaring van Ineke met medium Antonia   Ervaring van Ineke met medium Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia,

Bedankt voor je gesprek. net het heeft me zo geraakt en was zo eerlijk. Ik geef een dikke kus aan mijn zielsverwant van jou. ik wens je alle geluk en vooral liefde dat is waar het om draait.
Knuffel, Connie.




Ervaring van Connie met medium Antonia   Ervaring van Connie met medium Antonia   Ervaring van Connie geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Super goed geholpen,

In ons nieuwe huis voelde het niet goed doordat de vorige bewoonster was overleden. Tonia heeft het energetisch gereinigd zodat we nu rustig van ons nieuwe huis kunnen genieten.

Bedankt.




Ervaring van Sabrina met medium Antonia   Ervaring van Sabrina met medium Antonia   Ervaring van Sabrina geplaatst op 11 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Kippenvel alles klopte. alles is heel helder voor me geworden.
Bedankt.




Ervaring van Roos met medium Antonia   Ervaring van Roos met medium Antonia   Ervaring van Roos geplaatst op 9 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Wow, Antonia is heel lief en spiritueel. Ze kan zo mooi vertellen in welke emotie je zit en ook van anderen die op jouw projecteren. Ze kan meer zien dan je vraagt. Ze komt zelf met dingen die al spelen op dat moment. Dank je wel.




Ervaring van S met medium Antonia   Ervaring van S met medium Antonia   Ervaring van S geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Antonia is voor mij de allerbeste. In korte tijd zijn 2 voorspellingen uitgekomen. Dank je wel antonia , jij ziet de dingen heel goed. Liefs clementina.




Ervaring van Clementina met medium Antonia   Ervaring van Clementina met medium Antonia   Ervaring van Clementina geplaatst op 20 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Tonia , meerdere keren hebben wij contact gehad .en heb je doormiddel van de tarot een voorspelling gedaan en deze zijn allemaal uitgekomen .en ben ik eindelijk het pad aan het bewandelen wat mij gelukkig maakt , ook heb jij mijn vertrouwen teruggegeven en ben ik daardoor een stuk zekerder geworden en durf weer veel meer op mijn gevoel te vertrouwen .en ben jou zo enorm dankbaar hiervoor .Lieve schat ga zo door en ik hoop dat jij nog lang op deze manier mensen mag ondersteunen .




Ervaring van Ineke met medium Antonia   Ervaring van Ineke met medium Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia heb je laatst gesproken .ik wil zegeen dat ik je een geweldig mens vint .En dat e je reading mij tot het denken heeft gezet .En het voelt zo fijn bij je .Je ben een geweldig mens .liefs Snezana.




Ervaring van Snezana met medium Antonia   Ervaring van Snezana met medium Antonia   Ervaring van Snezana geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  eye opener heel duidelijk en professioneel.
dank je antonia kippevel . ik raad jou iedereen aan, lieve groet john.




Ervaring van john met medium Antonia   Ervaring van john met medium Antonia   Ervaring van john geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  lieve Antonia, wat een heerlijk gesprek heb ik met je gehad. ik voelde me zo rustig. ik ga zeker wat doen met je advies, ik heb er echt zin in. ik ga je zeker weer terug bellen. bedankt lieverd. xxxx natascha.




Ervaring van natascha met medium Antonia   Ervaring van natascha met medium Antonia   Ervaring van natascha geplaatst op 7 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Ze is een perfecte medium. Ze luistert en geeft prima advies. harstikke bedankt.




Ervaring van Meiske met medium Antonia   Ervaring van Meiske met medium Antonia   Ervaring van Meiske geplaatst op 1 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Super consult. Alles uit het verleden vertelde ze ongeloofelijk goed. Een echte steun. Op naar de betere toekomst.




Ervaring van Marc met medium Antonia   Ervaring van Marc met medium Antonia   Ervaring van Marc geplaatst op 30 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, ik heb een tijdje geleden een consult van jou gehad en vond het geweldig. Ik gun iedereen een consult bij jou want jij bent hoe een medium hoort te zijn. Topper. Liefs P.




Ervaring van paul met medium Antonia   Ervaring van paul met medium Antonia   Ervaring van paul geplaatst op 29 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, je hebt vanaf het eerste moment toen ik je aan de lijn had, erg veel dingen kunnen vertellen die je absoluut niet kon weten. Ik ga je raad volgen en laat je zeker iets weten van zodra ik mijn kracht optimaal kan gebruiken. Liefs, Kim.




Ervaring van Kim met medium Antonia   Ervaring van Kim met medium Antonia   Ervaring van Kim geplaatst op 31 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, dank je wel voor deze mooie ervaring vol met kleuren. Ik bel je zeker nog een keer terug.
Groetjes R.




Ervaring van Bloem met medium Antonia   Ervaring van Bloem met medium Antonia   Ervaring van Bloem geplaatst op 14 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Antonia,
Hartelijk bedankt voor het leuke gesprek.Helaas was mijn beltegoed op.
Ik bel binnenkort weer terug.
Groetjes ,Fran.




Ervaring van Fran met medium Antonia   Ervaring van Fran met medium Antonia   Ervaring van Fran geplaatst op 28 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, je bent supergoed, zonder veel informatie weet jij heel goed te omschrijven hoe de situatie in elkaar zit en geef je tips om met moeilijke momenten om te gaan. Ook het contact met mijn overleden man was super mooi, emotioneel maar zeer de moeite waard. Je bent een topper.




Ervaring van Shan met medium Antonia   Ervaring van Shan met medium Antonia   Ervaring van Shan geplaatst op 20 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia ik heb een fijn gesprek met je gehad, je bent een lief en warm mens. Je wist gelijk aan te geven waar ik mee zat en mij een fijne meditatie laten ondergaan en ik voelde mij gelijk beter. Dankjewel en ga zo door. Ga je zeker weer bellen. Liefs Fati.




Ervaring van X met medium Antonia   Ervaring van X met medium Antonia   Ervaring van X geplaatst op 2 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, je hebt me rust en steun gegeven tijdens onze meditatie. Ik heb weer met mijn schoonmoeder kunnen spreken en ze heeft mij weer raad gegeven. Je bent echt de beste onder de mediums. Ik weet nu waar ik aan toe ben.

Liefs Patricia.




Ervaring van Patricia met medium Antonia   Ervaring van Patricia met medium Antonia   Ervaring van Patricia geplaatst op 16 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Dit is een zeer ervaren en rustgevende medium. raadt ik iedereen aan.
Dank je wel Antonia dankzij jou heb ik mijn dierbaren weer mogen ontmoeten.
Je bent een engel.




Ervaring van Rish met medium Antonia   Ervaring van Rish met medium Antonia   Ervaring van Rish geplaatst op 16 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, dankjewel voor de mooie reading. Het heeft me veel inzichten gegeven en op punten ook herkenning. Je liefdevolle betrokkenheid heeft mijn hart verwarmd. Dankjewel, je bent een topper xxx.




Ervaring van Frieda met medium Antonia   Ervaring van Frieda met medium Antonia   Ervaring van Frieda geplaatst op 15 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Wat een lief warm mens. geeft advies en heeft duidelijke kaarten. Eveline.




Ervaring van Eveline met medium Antonia   Ervaring van Eveline met medium Antonia   Ervaring van Eveline geplaatst op 9 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Wat bent u een leuke, vlotte vrouw.
En alles spot on. Top. Alsof u mij helemaal kent.
Bedankt voor het fijne consult.




Ervaring van B. met medium Antonia   Ervaring van B. met medium Antonia   Ervaring van B. geplaatst op 13 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Zonet heb jij mij een zeer positief advies gegeven.je zag spontaan iets over mijn werk . Je bent een kanjer. Ik heb terug positieve energie.
Dank je wel.




Ervaring van Onbekend met medium Antonia   Ervaring van Onbekend met medium Antonia   Ervaring van Onbekend geplaatst op 7 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Anotnia,
Wauw, wat een mooi gesprek. Wat een wijsheid heb ik van u mogen meenemen. U voelt alles zo haarscherp aan en wist het transformatieproces waar ik nu in zit, erg goed te verwoorden. Weinig mensen voelen mij zo snel zo goed aan. Dat betekent dat u gewoonweg erg goed bent. Ik neem uw waardevolle power-woorden mee. U bent echt een powervrouw. En empowert daarmee weer anderen zoals ik.
In gedachten ook een knuffel voor u.
Liefdevolle groet,
De vrouw in wie u ook enorm veel power zag en voelde.




Ervaring van Meisje met medium Antonia   Ervaring van Meisje met medium Antonia   Ervaring van Meisje geplaatst op 21 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Een heel fijn en confronterend gesprek.
Een abrupt einde omdat de verbinding werd verbroken, maar langs deze weg wil ik je bedanken. Je hebt me dat licht puntje gegeven wat ik zo nodig had. Ik voel weer verlichting en langzaam ook mijn kracht. X.




Ervaring van Priscilla met medium Antonia   Ervaring van Priscilla met medium Antonia   Ervaring van Priscilla geplaatst op 11 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia,

Ik wil je hartelijk bedanken. Ik stelde je zojuist 1 vraag over de liefde. En deze heb jij keurig beantwoord. En ik kan niet wachten tot het zover is. Ik zat van de week met een vraag over werk en die heb je ook zomaar (positief) beantwoord, zonder dat ik daar om vroeg. En ook geef jij een heleboel antwoorden op vragen die ik mezelf ooit heb gesteld. Maar nog nooit aan iemand heb durven te stellen. Jij stelt me op me gemak, waar ik als kind en puber altijd heb moeten aanhoren dat ik raar ben. Geef jij de verklaring waarom ik ben zoals ik ben en dat daar niets mee is. Daarnaast geef jij mij de tools om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Antonia ik vind je een eerlijk en oprechte vrouw waar ik veel van kan leren.

Groetjes,

Jennifer.




Ervaring van Jennifer met medium Antonia   Ervaring van Jennifer met medium Antonia   Ervaring van Jennifer geplaatst op 2 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Antonia. Alles was helder en viel echt op Z'n plaats, ik hoefde haast niets te vertellen. en Ze zag al bepaalde zaken over mezelf en verleden.




Ervaring van M met medium Antonia   Ervaring van M met medium Antonia   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Prachtig consult gehad. Echt een aanrader.




Ervaring van B. met medium Antonia   Ervaring van B. met medium Antonia   Ervaring van B. geplaatst op 7 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Antonia,bedankt voor je inzichten en raad die je mij gegeven hebt. hier kan ik echt iets mee. je bent een super lieve vrouw met een zeer empatisch vermogen,super gewoon.




Ervaring van A met medium Antonia   Ervaring van A met medium Antonia   Ervaring van A geplaatst op 31 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Een hele lieve dame. ze voelt goed de situatie aan. is heel meelevend, een aanrader.




Ervaring van Magalie met medium Antonia   Ervaring van Magalie met medium Antonia   Ervaring van Magalie geplaatst op 3 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden